← Tilbage til ydelser
/ Ydelse

Reduktion af energiforbrug i væksthuse

AgroTech dækker gartneriers behov for optimering af driften gennem teknologier til nedbringelse af energiomkostningerne.
AgroTech sikrer gartnerier energibesparelser

Vores eksperter, der arbejder med gartneri, har specialkompetencer inden for væksthusteknologi. De tilbyder rådgivning om renoveringsplaner for eksisterende væksthuse, etablering af nyt væksthus og en strategi for dynamisk klimastyring.

Vores samlede tilbud til gartnerier

Vi tilbyder hjælp til forædling, produktudvikling, plantepatologiske analyser og reducerede omkostninger. Se vores samlede tilbud i denne folder.

Energirenovering og etablering af væksthuse

Vi rådgiver om energirenovering af væksthuse og etablering af nye væksthuse. Vi ved, hvad der rører sig inden for væksthusteknologi og vi har udviklet software, der fungerer som beslutningsstøtte i gartnerier. Softwaren danner basis for forslag til ændret klimastyring og implementering af ny energivenlig teknologi. Vores anbefalinger bygger på beregninger af konsekvenserne af en ændret klimastyringsstrategi og den nye teknologi.

Energibesparelser mellem 8 og 30%

Vores rådgivning fører typisk til energibesparelser på mellem 8 og 30 %. En besparelse gartneren kan sælges til energiselskaberne og dermed nedbringe renoveringsomkostningerne.

InfoGrow optimerer energiforbruget

InfoGrow er et beslutningsstøttesystem ved alle klimavalg i forbindelse med planteproduktionen. Det er derfor et vigtigt supplement til gartneriets kon­ventionelle klimastyring. Du kan læse mere om InfoGrow på denne side.

Det Virtuelle Væksthus

Med Det Virtuelle Væksthus har det aldrig været nemmere at optimere intensiv planteproduktion i væksthuse. Brugeren kan sammenligne sin eksisterende produktion med en alternativ produktion med andet udstyr, materialer eller kulturer. Det Virtuelle Væksthus henvender sig til teknologileverandører, væksthusbyggere og energikonsulenter. Læs om fordelene ved Det Virtuelle Væksthus på denne side.

Vil du reducere energiforbruget i dit gartneri eller vil du have en demo af InfoGrow eller Det Virtuelle Væksthus?

Kontakt Business Manager Jesper Mazanti Aaslyng

Få sidste nyt fra AgroTech direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.


← Tilbage til ydelser
/ Facilitet

Plantepatologisk laboratorium

Vi undersøger planteprøver for vira og analyserer jordprøver for diverse svampe samt formidler jordprøver videre til undersøgelse for nematoder. Vi anvender de mest effektive metoder til...

Læs mere →