← Tilbage til ydelser
/ Ydelse

Udvikling og verifikation af miljøteknologi til landbruget

AgroTechs rådgivning inden for miljøteknologi hjælper dig, der arbejder med udvikling af miljøteknologi til landbruget. Vi kan hjælpe dig uanset hvilket stadie af udviklingsprocessen, din teknologi er på.

Vi tilbyder udvikling og test, verifikation og dokumentation af miljøteknologi til landbruget. Du kan downloade et produktark her.

Udvikling af teknologi

Hvis du er i gang med at udvikle en teknologi, kan vi dokumentere prototypen. Hvis prototypen er under udvikling, så tilbyder vi en proof of concept test, hvor vi undersøger teknologiens potentiale, så du kan vurdere om det kan betale sig at gå videre med ideen.

Test af teknologi

Hvis du har en færdig teknologi, som du ønsker at markedsføre enten i Danmark eller på eksportmarkeder, kan vi dokumentere effekten, så den lever op til de krav, der er på det pågældende marked. Vi kender alle ordninger og som uafhængig rådgivningsvirksomhed og Godkendt Teknologisk Serviceinstitut, dokumenterer vi teknologier ud fra faste anerkendte protokoller.

Få dokumentation, der lever op til gældende standarder

Vi garanterer således, at dokumentation udarbejdet af AgroTech lever op til gældende standarder.

VERA-test

Vi tilbyder blandt andet en VERA-test (Verification of Environmental Technologies for Agricultural Production). VERA er en særlig verifikationsordning inden for teknologi til landbrug, hvor der kan foretages afprøvninger inden for disse grupper af miljøteknologi:
/ Overdækning af gyllebeholdere
/ Udbringning af husdyrgødning
/ Gylleseparering
/ Luftrensning
/ Staldsystemer

AgroTechs services dækker alle grupperne. Hvis der ikke er behov for en fuld VERA-test tilbyder vi andre løsninger, fx udarbejdelse af en branchestandard eller forenklede VERA-tests. Der kræves som hovedregel en fuld VERA-test for at blive optaget på Miljøstyrelsens teknologiliste.

Test af miljø- og klimaeffekter

Vi tilbyder at teste miljø- og klimaeffekter af din teknologi. Vi måler teknologiens effekt på udledning af ammoniak, metan og lattergas samt dets effekt på lugt.

Lad os hjælpe dig med at besvare spørgsmålene:

/ Hvilken ordning er mest optimal for din teknologi?
/ Hvordan fremtidssikrer du din verifikation?
/ Hvilket dokumentationsniveau er passende for din teknologi?

Hvilken ordning skal du vælge?

Kontakt seniorspecialist Martin Nørregaard Hansen, der fører dig sikkert igennem ordningsjunglen.

Download desuden vores ABC FOR VERIFIKATION AF MILJØTEKNOLOGIER . Vi har desuden skrevet rapporten VERIFIKATION AF MILJØTEKNOLOGIER MÅLRETTET LANDBRUGET.

Artikel om måling af lugt fra husdyrproduktion

Vil du vide, hvordan man måler lugt fra husdyrproduktion, så kan du læse mere i denne artikel: Spørgsmål og svar om lugt fra husdyrproduktion.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve 1 - 2 gange om måneden. Her kan du læse om nye projekter, cases, arrangementer, ledige jobs og andet godt. Du tilmelder dig lige her.

Din kontakt

Martin Nørregaard Hansen
Seniorspecialist
Martin Nørregaard Hansens billede

← Tilbage til ydelser
/ Case

Gylle er guld værd

Som økologisk grøntsagsavler har man sit at kæmpe med. Sygdomme fra husdyr kan teoretisk set smitte mennesker, hvis smitten overføres til grøntsager via husdyrgødningen, og udnyttelsen af...

Læs hele casen →