← Tilbage til ydelser
/ Ydelse

Reduktion af madspild i storkøkkener

AgroTech har siden 2007 udviklet en række ydelser og værktøjer til succesfuld reduktion af madspild målrettet køkkener i foodservice sektoren.

Ydelserne  og værktøjerne til at begrænse madspild, er testet og udviklet i tæt samarbejde med professionelle køkkenfolk i deres egne køkkener med forskellige kundegrundlag. Sådan har vi fået bred erfaring med at identificere og igangsætte de tiltag, der har størst økonomisk effekt og som er nemmest at komme i gang med. Desuden understøtter vi motivation og opfølgning, så ændringerne bliver en naturlig del af en travl dagligdag.

Tilmeld dig vores madspildsnyhedsbrev

 

Reduktion af madspild er en proces

I teorien lyder det som en simpel sag at reducere madspild, for det handler jo bare om at smide mindre ud! I praksis er det knap så simpelt. Vi har erfaret, at reduktion af madspild er en proces, der hele tiden skal være aktiv, det skal ikke være en engangsforeteelse, men en del af kulturen, så tiltagene også virker på længere sigt. Vi er sparringspartner igennem processen, der altid starter hos dig. Vi hjælper dig med at identificere udvalgte spild, anvise målemetoder og udarbejde handlingsplaner. Med baggrund i dit køkken og din personalegruppe, holder vi fokus på indsatsen og fastholdelse af effekten.

Du kan se en uddybning af hele vores madspildsproces her.

Kundetilpassede forløb

AgroTechs rådgivningsforløb bliver planlagt og afholdt efter behov, ønsker og økonomi. Sådan et forløb indeholder forskellige leverancer, hvor én af mulighederne– efter at vi sammen har afklaret dine behov og afstemt forventninger – kan være en workshop med din personalegruppe.

Emner på madspildsworkshop

/Hvad er madspild og hvad er madaffald
/Identifikation af køkkenets største madspild
/Identifikation af den største økonomiske besparelse
/Bud på, hvordan madspildet skal måles systematisk
/Målrettet handlingsplan med fokus på barrierer, succeskriterier m.m.

Efter workshoppen har deltagerne en holdning til, hvad der er madspild og hvad der er madaffald. De har identificeret det væsentligste madspild i køkkenet ud fra både mængde og økonomi. Derudover har de kendskab til tal og fakta omkring madspild i storkøkkener, med udgangspunkt i cases fra sammenlignelige køkkener. De har med egne ord beskrevet hvordan handleplanen overholdes.

Brug for besparelser?

Har dit køkken brug for luft i budgettet, plus på CSR profilen og motiverende personalepleje, så kontakt os endelig for at høre mere AgroTechs madspildsforløb. Du kan også booke et foredrag om madspild.

Madspildsspil

Vi har lavet et spil om madspild, det er udviklet sammen med køkkenpersonale, læs mere her.

Reducer dit madspild nu

Kontakt Anette Gravgaard for mere information eller booking af uforpligtende mødeaftale.


← Tilbage til ydelser
/ Case

Spot på spildet gav arbejde til flere

Tilmeld dig vores madspildsnyhedsbrev. DinnerdeLuxe leverer hver dag fra deres centrale køkkener flere tusinde kuverter ud af huset til frokostordninger i virksomheder rundt om i landet. Derudover...

Læs hele casen →