← Tilbage til ydelser
/ Ydelse

Leje af Foodture Lab udviklingskøkken og mødelokale

Foodture Lab er beliggende i Agro Food Park i Skejby og er indrettet med det nyeste udstyr inden for gastronomi.

Der er 5 køkkenstationer i Foodture Lab med plads til op til 5 personer per køkkenstation. Stationerne er mobile moduler, der kan tilpasses de flestes behov. Rummet er udstyret med kameraer, så der er mulighed for at dokumentere processer ved brug af videoobservation. Derudover er der mulighed for at inddrage AgroTechs konsulenter i idégenerering og rådgivning omkring råvarer, smag, forbrugertests og de seneste tendenser indenfor gastronomien.

Mødelokale tilknyttet

Køkkenet hænger sammen med et mødelokale, der kan til- og afkobles efter behov. Mødelokalet har AV-udstyr, så du kan vise præsentationer ind i mellem aktiviteterne i køkkenet, og du kan naturligvis også bestille mødeforplejning.

Hvad kan Foodture Lab bruges til?

Benyt dig af Foodture Lab, hvis du skal afholde et arrangement som fx:

/Produktpræsentation for potentielle kunder. Du kan selv stå for tilberedning/servering, eller du kan alliere dig med os, vi har tæt samarbejde med mange kokke.
/Produkttest, fx kan du få din målgruppe til at anvende produktet og filme det imens; dette giver uvurderlige input til optimering af emballage, produkt og anvendelsesmuligheder.
/Intern uddannelse.

En af dem, der har benyttet sig af Foodture Lab er AB Catering, der havde lejet lokalerne til præsentation af nye produkter over for industrien. Direktør Niels O. Rasmussen sagde efter arrangementet: ”Tak for i går – herlig dag, perfekt sted til sådan et møde”.

Pris

Listeprisen ex. moms for at leje hele Foodture Lab er 4.500 kroner for en halv dag og 6.000 for en hel dag.

Rabat på mandage og fredage

Er du en SMV kan du på mandage og fredage leje én station i Foodture Lab til en favorabel pris på 1.500 kroner ex. moms. Denne pris er for én arbejdsstation, hvor der kan være op til 5 personer per arbejdsstation. Der vil således være op til 4 andre fødevare SMV på de andre arbejdsstationer, når du er der, hvilket giver gode netværksmuligheder. Der vil desuden være AgroTech eksperter indenfor rækkevidde, som kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål, sparring og måske pege dig i retning af andre samarbejdspartnere.

Vil du leje Foodture Lab?

Kontakt Business Manager Anette Gravgaard og hør, hvordan du kan bruge Foodture Lab, så dit udviklingsforløb eller arrangement bliver en succes.

Netværksarrangementer

Vi tilbyder også netværksarrangementer, så vil du forkæle kunder eller medarbejdere, så læs om mulighederne her.

 

 


← Tilbage til ydelser
/ Facilitet

Foodture Lab

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter lige fra inspiration, udvikling, test eller optimering af nye såvel som eksisterende fødevarer. Læs her , hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle nye...

Læs mere →